VINPROVNING


Ett trevligt sätt att umgås!

MER

WHISKEYPROVNING


Perfekt upplevelse för dig som letar efter den godaste whiskyn.

MER

ÖLPROVNING


Prova olika ölsorter med dina vänner eller kollegor.

MER
Badholmen Grapes
Badholmen VINPROVNINGAR
Badholmen Wine Tasting
VINPROVNINGAR

VINPROVNING

Att lära sig om viner är ett intressant sätt att lära mer om världen, om länder, tillverkningsprocesser, druvor, dofter och smaker. Det är dessutom ett trevligt sätt att umgås att gå på en vinprovning tillsammans!

Det är en konst att kombinera rätt mat till rätt vin och spännande att få prova nya kombinationer eller gå på djupet. Vi erbjuder vinprovning från 395 kronor per person. Skicka er förfrågan via formuläret här på vår hemsida eller kontakta oss på telefon 0491-129 79.

Kontakta oss

WHISKEYPROVNING

På Badholmen arrangerar vi kontinuerligt whiskyprovningar som har blivit mycket populära, så pass att det allt som oftast blir fullsatt.

Reino Östergren är Badholmens egen expert och läromästare på whisky. Alla whiskyprovningar börjar kl. 19:00 och betalas i baren. Priset varierar beroende på vilka sorter som testas.

Whiskyprovning är perfekt för dig som letar efter den godaste whiskyn och inte vill lägga en förmögenhet på en flaska som inte är rätt för dig. Skicka en anmälan till whiskyprovning@badholmen.se så ser vi till att du får information om när nästa provning äger rum.

OM WHISKY

Livets vatten är betydelsen av orden Whisky eller Whiskey. Stavningen varierar i olika delar av världen. Drycken är reglerad och för att den ska få kallas Scotch måste whiskyn vara destillerad i Skottland och lagat på ekfat i minst tre år. I Sverige är det populärt att dricka maltwhisky och då är spriten destillerad på sädesslaget Korn. Whisky destilleras även av andra sädesslag och får du namn som Bourbon, Rye, Grain eller Corn före namnet Whisky. Spriten som destilleras är klar och under tiden som spriten ligger i ekfat så utvecklas smak, doft och färg

"Vi gör allt vi kan för att tillgodose era önskemål och jobbar alltid hårt för att överträffa era förväntningar!“
- Badholmen -

Kontakta oss
Badholmen Whiskey Tall
Badholmen Ölprovningar Beer Tasting
Badholmen Ölprovningar
Badholmen Beer Tasting
ÖLPROVNINGAR

ÖLPROVNING

På Badholmen kan vi arrangerar trevliga ölprovningar.

Kontakta oss så berättar vi mer om vårt upplägg kring öl-provningar.

"Vi gör allt vi kan för att tillgodose era önskemål och jobbar alltid hårt för att överträffa era förväntningar!“
- Badholmen -

Kontakta oss