KONTAKT

Restaurang Badholmen
Skeppsbron 2
572 57 Oskarshamn

Telefon
0491-129 79

E-post
info@badholmen.se

ÖPPETTIDER

Dagens lunch
Öppet Måndag - Fredag 11:30-14:00

Meny

Måndag - Fredag 14:00-21:30
Lördag - Söndag 11:30-21:30

Frukost

Vardagar - 6:00-10:00
Helger - 7:00-10:30

BOKA

Välkommen med din bokningsförfrågan via info@badholmen.se », eller telefon 0491-129 79.

Se meny
Badholmen Island Hotell

RESTAURANG BADHOLMEN

Restaurangen har öppet för lunch och serverar vardagar dagens rätt på buffé med en stor spännande salladsbuffé. Vi har även en fisk- och en vegetarisk rätt som lunchalternativ. Vi serverar också några rätter från kvällsmenyn för den som vill lyxa till det lite extra samt veckans asiatiska. Kvällstid lagar kockarna moderna rätter med många spännande smaker och vi influeras av både det asiatiska samt det svenska köket. Vi arbetar med noga utvalda råvaror och tillagar varje rätt med kärlek och passion.

Se vår meny

MIDDAG, LUNCH & CATERING

MATLAGNING

VILL NI GÖRA NÅGOT KUL TILLSAMMANS MED KOMPISGÄNGET ELLER KANSKE TRÄFFAS MED KOLLEGORNA FÖR EN ANNORLUNDA AFTER WORK? VI HAR AKTIVITETEN FÖR ER!

På Restaurang Badholmen erbjuder vi i vår nybyggda studio, matlagning tillsammans med vår duktiga personal. Vi garanterar en eftermiddag/kväll som är både teambuildande, rolig och lärorik!

Studion
Badholmen-Restaurang

CATERING

Vi ordnar med catering för både små och stora sällskap och skräddarsyr menyer efter era önskemål samtidigt som vi anpassar oss efter säsongens råvaror. Maten står alltid i fokus och med vår höga servicenivå ser vi till att er festlighet blir en tillställning att minnas.

TA MED UPPLEVELSEN UTANFÖR VÅR RESTAURANG!