Hotell i Oskarshamn

Hos oss är det lätt att känna sig hemma

Hotell Badholmen i Oskarshamn är litet och hemtrevligt. Vi erbjuder dig som gäst en kombination av närhet till Oskarshamn stad, en vacker skärgårdsmiljö med vattenområden som skapar en lugn och rofylld atmosfär. Den perfekta platsen för dig som söker avkoppling, reser ensam i tjänsten, med din partner eller med hela familjen. Flera av våra hotellrum har härlig utsikt ut över vattnet i Oskarshamns hamn. Med sitt idylliska läge, är detta en perfekt plats för avkoppling och produktivitet. Våra familjerum har egen terrass. Hos oss kan ni bo och konferera med bästa servicen och vällagad mat i Restaurang Badholmen. Vi har 14 fräscha rum och 6 är helt nyrenoverade.

I Oskarshamn finns det mycket att uppleva. Allt från shopping, museer, båtturer, sevärdheter, natur, kustlinjen och de närliggande öarna. Det finns något för alla att njuta av i Oskarshamn. Om du vill vara aktiv och spendera tid utomhus finns det många alternativ till en aktiv livsstil. Du kan hyra cykel och utforska ön, paddla kajak eller fiska.

 

Bokning av hotellrum sker till oss via telefon: 0491-129 79

KONTAKTA OSS FÖR BOKNING

OM HOTELLRUMMEN

Hotellet har 14 hotellrum med utsikt över hamninloppet. Några utav rummen ligger en trappa upp, men handikapphiss finns. Frukostbuffé ingår i rumspriset och serveras i vårt frukostrum, följ anvisningarna på hotellet.

SAMTLIGA RUM ÄR UTRUSTADE MED

  • WC/dusch
  • TV
  • Fritt Wi-Fi
  • Mindre skrivbord
  • Vattenkokare samt kaffe/the
  • Chromecast där du kan streama dina abonnemang
Gör din bokningsförfrågan genom att ringa till oss på telefon 0491-129 79

INCHECKNING: Kl. 15:00-22:00 | UTCHECKNING: Kl. 11:00

ENKELRUM HOTELL


Från 1395:-/natt
I priset ingår frukost

KONTAKT / BOKA

DUBBELRUM HOTELL


Från 1695:-/natt
I priset ingår frukost

KONTAKT / BOKA

FAMILJERUM HOTELL


Från 2095:-/natt
I priset ingår frukost

KONTAKT / BOKA

TORNRUMHOTEL


Från 2495:-/natt
I priset ingår frukost

KONTAKT / BOKA

Välkommen till vårt hotell

Våra rum är utformade med en modern skandinavisk stil, som erbjuder dig som gäst en bekväm och avkopplande vistelse. De ljusa och luftiga utrymmena skapar en känsla av hemtrevnad och har alla nödvändiga bekvämligheter. De flesta av våra rum har balkong eller terrass, så du kan sitta och njuta av den fantastiska utsikten över vattnet och skärgården. Hotell Badholmen är platsen för komfort, avkoppling och har någonting för alla gäster. Ett fantastiskt läge, bekväma rum, utsökt mat, god service och många aktivitetsmöjligheter, här finns allt du behöver för din vistelse.

Våra vackra omgivningar är även en utmärkt plats för evenemang som exempelvis bröllop, födelsedagsfester, företagsevent och andra speciella tillfällen. Oavsett om du besöker oss för avkoppling, äventyr eller affärsmöten, kommer du att känna dig välkommen och omhändertagen på detta charmiga hotell i den svenska skärgården. Varmt välkommen till oss!