Hotell i Oskarshamn

Hos oss på Hotell Badholmen är det lätt att känna sig hemma

Hotell Badholmen i Oskarshamn är litet och hemtrevligt. Flera av våra hotellrum har härlig utsikt ut över vattnet i Oskarshamns hamn. Med sitt idylliska läge, är detta en perfekt plats för avkoppling och produktivitet. Våra familjerum har egen terrass. Hos oss kan ni bo och konferera med bästa servicen och vällagad mat i Restaurang Badholmen. Vi har 14 fräscha rum och 6 är helt nyrenoverade. Våra hotellrum som ligger nära centrum passar för dig som vill ha en avkopplande semester, reser ensam i tjänsten, med din partner eller med hela familjen. I Oskarshamn finns det ett mycket att uppleva. Allt från shopping, museer, båtturer, sevärdheter och natur. Det finns något för alla att njuta av i Oskarshamn.

BOKA

OM HOTELLRUMMEN

Hotellet har 14 hotellrum med utsikt över hamninloppet. Några utav rummen ligger en trappa upp, men handikapphiss finns. Frukostbuffé ingår i rumspriset och serveras i vårt frukostrum, följ anvisningarna på hotellet.

SAMTLIGA RUM ÄR UTRUSTADE MED

  • WC/dusch
  • TV
  • Fritt Wi-Fi
  • Mindre skrivbord
  • Vattenkokare samt kaffe/the
  • Chromecast där du kan streama dina abonnemang
Gör din bokningsförfrågan genom att kontakta oss eller ring oss på telefon 0491-129 79

INCHECKNING: Kl. 15:00-22:00 | UTCHECKNING: Kl. 11:00

ENKELRUM HOTELL


Från 1395:-/natt
I priset ingår frukost

BOKA

DUBBELRUM HOTELL


Från 1695:-/natt
I priset ingår frukost

BOKA

FAMILJERUM HOTELL


Från 2095:-/natt
I priset ingår frukost

BOKA

TORNRUM HOTEL


Från 2495:-/natt
I priset ingår frukost

BOKA

Hotell Badholmen Oskarshamn

Våra hotellrum i natursköna Oskarshamn är utformade med en modern skandinavisk stil. De ljusa och luftiga utrymmena skapar en känsla av hemtrevnad. De flesta av våra rum har balkong eller terass, så du kan sitta och njuta av den fantastiska utsikten över havet. Hotell Badholmen är platsen för komfort och avkoppling, här finns allt du behöver din vistelse.

Vill du ha personlig service?

Kontakta oss.